keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Amorphis Logomon terassikesässä 21.7.2022

 Kun hyvä perinne nähdä Amorphis livenä ainakin kerran kesässä (tai edes vuodessa) jatkui koko pandemiankin ajan, ei sitä tietenkään kannata enää sen jälkeen keskeyttää.  Tämän kesän tilaisuus oli festareiden sijaan yksittäinen ulkoilmakeikka Logomon pihamaalla, jossa välillä junat suihkivat ohi kuin Kaisaniemen aikaisessa Tuskassa ikään. Äänentoisto oli kylläkin sillä volyymillä, että junia ei edes kuullut.

Amorphis 21.7.2022


Amorphis 21.7.2022

Settiä on muokattu sitten viime näkemän, uuden Halo-levyn kappaleet saavat osuutensa ja edellisen levyn hitti the Bee on siirretty encoreen. Video taustalakanana on uusi lisä sekin - joka kappaleelle on tehty omia visualisointejaan, ja Amongs Stars esitetään kappaleen promovideon kanssa niin, että Anneken osuudet tulevat nauhalta. Tosin osa visualisaatioista saa melko läheltäkin otetut kuvat näyttämään pikselisiltä.

Amorphis 21.7.2022


Amorphis 21.7.2022

Uusissa kappaleissa on myös Koivusaarelle örinäosuuksia - sen lisäksi, että Into Hidingissa on suorastaan molempien Tomien duetto. Onhan tuo mukavaa, että kunniakas historia kulkee mukana nykypäivään ja tulevaisuuteen. 

Amorphis 21.7.2022

Kieltämättä hyvässä perinteessä nähdä Amorphis vähintään kerran vuodessa on puolensa ja puolensa - perushyvistä mukavista kesäkeikoista harvemmin enää tässä vaiheessa keksii mitään erityisempää sanottavaa, varsinkin jos muistiinpanoihin on raapustanut lähinnä settilistaa muiden huomioiden sijaan. Eipä se sitä silti muuta, että mukava fiilis näistä keikoista yleensä jää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti