torstai 30. maaliskuuta 2023

Morbific, Cryptic Hatred, Sickness ja Sepulchral Curse Utopiassa 9.12. 2022

 Tarjolla kattaus death metallia.

Morbific möyri varsin mukavasti. Soittajat näyttivät varsin nuorilta. Välispiikitkin ördättiin, enimmäkseen. Viimeisen kappaleen loppuhidastukset kuulostivat hyvällä tavalla merihirviöltä.

Morbific, 9.12. 2022


Niin muuten näytti nuorilta Cryptic Hatredkin. Mitä ne sanoo ettei nuoret enää käy keikoilla, kun näköjään soittamassa käyvät kuitenkin. Ja nähtävästi valkoiset varsilenkkarit ovat edelleen nuorisomuotia. No, asiaan. Cryptic Hatred tuli joskus nähtyä striimikeikalla, joten nyt tuli sopiva tilaisuus päivittää keikkakokemus ihan livemuotoon. Musiikkinsa oli sahaavaista, mutta merkillisen lihaa liikuttavaa.

Cryptic Hatred, 9.12.2022

Cryptic Hatred, 9.12. 2022


Seuraavaksi Sickness paikkasi ilmeisen lyhyellä aikataululla jotain bändiä, johon oli iskenyt toisenlainen sickness. Ensimmäiset kuulokuvat olivat varsin primitiivisiä, mutta se saattoi johtua myös siitä, ettei bändi kuullut itseään lainkaan, koska kaikki välispiikit käsittelivät sitä, mitä pitäisi saada lisää monitoreihin.  Musiikilliset mielikuvat jäivät näin kuulijalle hiukan ohkaisiksi, kun havainnointi keskittyi teknisiin säätöihin ja siihen, mikä kaikki jäi kuulumatta milloin lavalle, milloin yleisöön. Loppupuolen hidastelu oli hiukan helpommin lähestyttävää - mahtoiko johtua siitä, että hidastelu puhuttelee, vai siitä, että siihen mennessä oli säädöt saatu säädettyä. 

Sickness, 9.12.2022

Sickness, 9.12.2022 

Illan päätti Sepulchral Curse, jonka taisinkin nähdä nyt ensimmäistä kertaa uudella rumpalilla. Pellit sihahtelivat edelleen makoisasti, mutteivät ihan niin väkivaltaisesti kuin ennen. Sicknessin ahkeran säätämisen jälkeen piti taas monitorit säätää uusiksi, koska muun muassa bassomonitori kuului lavan lisäksi yleisöön niin kovin, että kitarat puuroutuivat alkuun sen alle. Monitoriongelmista miksaajalle huutelun lomassa lavalla nähtiin myös rivakka striptease-esitys, ennen kuin meno jatkui musiikillisissa merkeissä. Seuraavaksi lavalle ilmestyi myös vanha rumpali esittämään vokaaliosuuksia aikaisiinsa kappaleisiin. Covervetoihin päättyi setti.

Sepulchral Curse, 9.12.2022

Sepulchral Curse, 9.12.2022

Sepulchral Curse, 9.12.2022



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti